Groen- en tuinprojecten op maat

Zwembad

Droomt u van een zwembad in uw tuin? Reijrink Groenprojecten bezit de juiste expertise en technische know-how om dit voor u te realiseren. Graag kijken wij met u mee naar uw wensen en (bestaande) tuinindeling. Wij realiseren vervolgens een zwembad dat perfect past bij u en uw tuin. Wij ondersteunen, begeleiden en adviseren u graag bij de aanleg, renovatie en onderhoud.

Neem contact op
Ruud Reijrink

Voordelen van een zwembad

Een zwembad dat perfect past in uw tuin, waarin u op ieder moment een verfrissende duik kunt nemen. Het geeft niet alleen een luxe uitstraling aan uw tuin, het verhoogt ook nog eens de waarde van uw woning. Wanneer u kiest voor het verwarmen met zonne-energie scheelt dit ook in energieverbruik.

Elk zwembad heeft onderhoud nodig. Dit is vaak specialistisch werk. Reijrink Groenproject kan dit geheel voor u uit handen nemen. Wij beschikken over het juiste gereedschap, onderdelen en jarenlange ervaring. Zo blijft u genieten van uw zwembad.

Aanleg van een zwembad

Afhankelijk van uw situatie, budget, eisen en wensen stellen wij in overleg met u een gedetailleerd plan samen. De specialisten van Reijrink Groenprojecten ondersteunen u in het gehele proces, zodat u verzekerd bent van een zwembad dat voldoet aan uw wensen en de hoogste kwaliteitsnormen. De mogelijkheden voor een zwembad zijn eindeloos en wij adviseren u graag voor een perfect eindresultaat.

Wij kunnen u tevens het totale concept aanbieden. Wij zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in het aanleggen van zwembaden, maar wij kunnen u een totale tuinrenovatie aanbieden. U kunt hierbij o.a. denken aan een tuinontwerp inclusief zwembad, het aanleggen van een poolhouse en de nazorg en onderhoud voor uw tuin en zwembad.  

Voorbeelden van zwembaden

Bij Reijrink Groenprojecten hebben wij in de loop der jaren al vele mooie zwembaden mogen realiseren. Zo hebben wij bijvoorbeeld in Oisterwijk een totale tuinrenovatie inclusief dit prachtige zwembad gerealiseerd. Bekijk onze ‘zwembad tuinen’ onder het kopje projecten.

Meer weten over het laten aanleggen van een zwembad

Wilt u meer informatie over het aanleggen van een zwembad en de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan gerust contact op met de zwembad specialisten van Reijrink Groenprojecten.

Afspraak maken!
Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact op:
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Contact
  • Reijrink Groenprojecten
  • Lage Haghorst 2
  • 5087 TX Diessen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Tel. 06 22 57 57 16
Copyright © Reijrink Groenprojecten | Website gerealiseerd door:
  Van Laarhoven Websites