Skip to main content
Groen- en tuinprojecten op maat

Over ons

Een tuin om écht van te genieten? Reijrink Groenprojecten en zijn partners aan tuinontwerpers & tuinarchitecten doen er alles aan om van uw tuin een droomtuin te maken. Ook tuinen voor openbare ruimtes willen we graag dat mensen zich thuis voelen. Dit begint bij het tuinconcept, vervolgens het ontwerp, aanleg en het onderhoud. Vanaf moment één kunnen wij met u meedenken en het ontwerp laten vastleggen door een tuinontwerper of tuinarchitect.
Neem contact op
Ruud Reijrink

Alles onder een dak: tuinexperts, tuinontwerpers en tuinarchitecten

Afgelopen jaren hebben we samen met verschillende tuinexperts, tuinontwerpers en tuinarchitecten fantastisch mooie tuinen mogen realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een moderne tuin, openbare tuin of of een landelijke tuin. Gedurende het proces zijn we bezig met de complete inrichting van tuinen met onder andere verschillende werkzaamheden zoals grondwerk, beplantingen en bestratingen. Met onze vakkennis, goede materialen en machines, verzorgen wij steeds weer bijzondere tuinen voor onze klanten. Geen één project is exact hetzelfde, iedere tuin maken wij weer uniek en passend!

Bespreek uw wensen met onze specialisten

Heeft u al specifieke wensen in uw hoofd of wilt u graag eerst de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neem dan contact op met Reijrink Groenprojecten. De voorbeelden bij onze projecten geven een beeld van de diensten die wij kunnen verzorgen. Mocht u bepaalde wensen hebben en deze nog niet zijn tegengekomen op onze website, vraag dan naar de mogelijkheden.