Skip to main content

Villatuin Goirle

 • Architect
  MTD Landschapsarchitecten
 • Bouwjaar
  2016
 • Grootte
  1000m2
 • Locatie
  Goirle

Experts in villatuinen
in Goirle en omstreken

Voor een villa in Goirle hebben wij een exclusieve tuin gerealiseerd. Deze luxe villatuin is opvallend door de grote glasoppervlakken gecombineerd met hand gepolijste antraciet gekleurde betonwanden. Door de ligging in het groen steekt het bouwvolume nog meer af waar deze massief oogt maar tegelijk ook transparant is en de groene omgeving reflecteert.
Prachtig gelegen villa met tuin in Goirle
Villatuin gelegen in Goirle

Villatuinen met een unieke uitstraling

Bijzondere elementen bij deze mooie villatuin in Goirle zijn het architectonisch ontwerp en de monumentale rode beuk aan de voorzijde van het perceel. Door de juiste keuze van beplanting (grove dennen, eiken en rododendrons) kan er voor de klant de juiste privacy gerealiseerd worden, maar past het project daarnaast ook uitstekend in de bosrijke omgeving. Voor de verharding van deze villatuin is er gekozen voor gebroken natuursteen die gelegd zijn zonder voeg. Dit sluit perfect aan bij de stijl van de villa en geeft een rustige maar moderne uitstraling aan het geheel.

Contact opnemen voor een villatuin in Goirle of omstreken

Woont u ook in een parel van een villa? Dan wilt u waarschijnlijk dat uw woning goed tot zijn recht komt. Bij Reijrink Groenprojecten maken we van uw tuin een unieke droomtuin! Als u ons als tuinexpert in de arm neemt, dan bent u verzekerd van een prachtige realisatie van uw villatuin. Bent u benieuwd naar onze andere projecten? Bekijk dan de projectpagina voor meer inspiratie. Als u meer wilt weten over het laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden van een villatuin in Goirle of omstreken, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Fantastische villatuin gelegen in Goirle
Foto's van de villatuin