Skip to main content

Landelijke tuin Esch

Project

  • Architect MTD Landschapsarchitecten
  • Bouwjaar 2017/2018
  • Grootte 5000m2
  • Locatie Esch

Landelijke tuin project in Esch 

Bent u liefhebber van een landelijke tuin? In Esch en omgeving hebben wij een prachtige landelijke tuinen gerealiseerd. In 2017 zijn we gestart met de uitvoering van een landgoed voor deze particuliere opdrachtgever in Esch. Het ontwerptraject van het project is uitgevoerd door MTD Landschapsarchitecten uit Den Bosch.

 

In dit project in Esch is een landelijke uitstraling gecombineerd met moderne elementen. De grote vijver aan de voorkant van het perceel vormt een natuurlijke afscheiding en past zeer goed in de omgeving. Dit zijn dan ook één van de bijzondere kenmerken van een landelijke tuin

 

Op dit project zijn alle onderdelen van grondwerk, verhardingen, beplantingen, verlichting en beregening in eigen beheer uitgevoerd.

Experts in landelijke tuinen in omgeving Esch

De stijl van een landelijke tuin is vaak in teken van rust. Dit komt doordat landschap vaak in verbinding wordt gebracht met de tuin, zo ook bij het project in Esch. Daarnaast kenmerkt een landelijke tuin zich door een natuurlijke uitstraling die stijlvol en speels is. 

 

Zo gaan bijvoorbeeld water en natuur goed samen in landelijke tuinen, en wordt er vaak gekozen voor de aanleg van een natuurlijke zwemvijver. De stijl van een landelijke voor- of achtertuin wordt dus mede bepaald door het omringende landschap. Een landelijke tuin is dus vaak één geheel met zijn omgeving. 

Contact opnemen voor een landelijke tuin in Esch of omgeving

Bij het aanleggen van een landelijke tuin is het belangrijk om op voorhand een goede indeling te maken. Als tuinspecialist werken we samen in projecten met tuinontwerpers en tuinarchitecten.Het realiseren van landelijke tuinen hebben wij voor meerdere opdrachtgevers uitgevoerd.. Heeft u bepaalde wensen die u in de voorbeelden niet ziet terugkomen? Vraag naar de mogelijkheden.